Ege Bir sorun daha bitti

Bir sorun daha bitti

16.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir, Çal ilçesinin Dağmarmara ve Sazak mahallelerini birbirine bağlayan 12 km’lik toprak yolu asfaltlayıp hizmete açtı

Bir sorun daha bitti

Denizli’nin birçok noktasında gerçekleştirdiği yol çalışmaları ile vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesini sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında planladığı toplamda 450 kilometreyi kapsayan asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Bu kapsamda Çal ilçe sınırları içerisinde bulunan Dağmarmara Mahallesi ile Sazak Mahallesi’ni birbirine bağlayan toprak yola el atıldı. İki mahalleyi birbirine bağlayan 12 kilometre uzunluğundaki yol 8 metre standart genişliğe ulaştırılırken, güzergahtaki asfaltlama çalışmaları kısa sürede tamamlandı.
‘Derdimiz hizmet’
Asfaltlama çalışmalarının kentin dört bir tarafında yoğun bir şekilde sürdüğüne dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bizim tek derdimiz hizmet etmek, vatandaşlarımızın derdine derman olup mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak. Bunun için geleceğe eser bırakmaya, ihtiyaçları gidermeye devam ediyoruz. Gece gündüz demeden gayret gösterip ihtiyaç duyulan bölgelerdeki çalışmaları birer birer tamamlıyoruz” dedi.