Ege ‘Birlikte Dikili’

‘Birlikte Dikili’

02.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yüzde 57,7’lik oyla Dikili Belediye Başkanı seçilen Adil Kırgöz, 2 yıllık belediye başkanlığı görevini değerlendirdi.

‘Birlikte Dikili’

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yüzde 57,7’lik oyla Dikili Belediye Başkanı seçilen Adil Kırgöz, 2 yıllık belediye başkanlığı görevini değerlendirdi. ‘Birlikte Dikili’ ruhuyla, çehresi değişen, altyapısından kent estetiğine ve yeni yüzüne kavuşan, doğası temiz modern bir Dikili hedeflerine kalıcı işlerle devam ettiklerini söyleyen Kırgöz, yeni kimliğine kavuşan Dikili’ye ilçe tarihinde ilklere sahne olacak birçok yatırımı da görev süresinde kazandıracağının altını çizdi.
Paylaşımcı bir yerel yönetim ilkesiyle yola devam ettiklerini vurgulayan Kırgöz, “Asfalt ve yol yapımları sürüyor. İlçemize yeni sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. Modern sevgi yolu ve bisiklet yolu, özkaynakla belediye iş merkezi gibi projeler önemli. Kiralık araç dönemine son verildi. Yeni pazaryeri, Palmiye Kafe, Fabrika Kafe, can dostlarla ilgili çalışmalar, kedi evleri, Dikili’de yaşama farklılık kattı. Korona’ya karşı gönül köprüsü kurduk. Tarımın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle 20 bin sebze fidesini vatandaşlarımıza dağıttık” dedi.