Ege ‘Biz heyecanımızdan bir şey kaybetmedik’

‘Biz heyecanımızdan bir şey kaybetmedik’

26.10.2021 - 01:25 | Son Güncellenme:

Bergama’daki vefa buluşmasında partililere seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, “Bu büyük aile 2023’te Cumhurbaşkanımızı birinci seçtirecek” dedi

‘Biz heyecanımızdan bir şey kaybetmedik’

AK Partili eski ve yeni kadrolar, Bergama’da buluştu. ‘Dünden Bu Güne Yol Arkadaşlarımızla İstişare ve Değerlendirme’ toplantısı ve vefa buluşmasına, bölgede geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı, meclis üyeliği yapmış partililer yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, partililere şu sözlerle seslendi, “Bugün, Bergama’da, yoğun bir program gerçekleştirdik. Yatırımlarımızı yerinde inceledik. Şimdi de Bakırçay bölgemizdeki eskimeyen arkadaşlarımızla birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz. Partimizin kuruluşundaki gençler, bugünün olgunları; olgun olanlar ise kanaat önderleri oldu. 19 yıllık iktidar dönemimizde bu böyle devam etti. Heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik ve onun için daima yeni daima genciz. AK Parti, bize öncelikle dostluk, ahbaplık, kardeşlik kazandırdı. Bugün Bergama’da sizlerle kurduğumuz bağ; Şırnak Uludere’den Edirne Keşan’daki kardeşlerimize kadar, sizinle atan yürekler ile çok büyük ve güçlü” dedi. 

Haberin Devamı

Otogar esnafı dertli!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise, “Bizi ve ülkemizi güçlü kılan, özümüze işlediğimiz vefa duygusu. Kurduğumuz gönül bağları. Kan bağı olan akraba, gönül bağı olan ailedir. Biz büyük bir aileyiz. İlk hedefimiz 2023 seçimleri. İzmir’de de Cumhurbaşkanımızı birinci seçtireceğiz” diye konuştu. Sürekli, Dikili İlçe Başkanlığı’nın Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlediği toplantıya da katıldı, ardından belediye tarafından tahliye ve yıkımına başlanan Dikili Şehirlerarası Otogarı esnafı ile de buluştu. Yeni bir alan ve proje planlaması yapılmadan yol kenarına tahliye edilen otobüs, minibüs ve taksici esnafın mağduriyetini dinleyen Başkan Sürekli, “Bergama’da her türlü tedbir alınmışken, sırf Millet Bahçesini engellemek için karşı çıkıyorlar ama Dikili’de ‘Ne halleri varsa görsünler’ diyerek esnafı yersiz yurtsuz, ekmeksiz bırakıyorlar” dedi.