Ege Bu maçı kaçırmayın!

Bu maçı kaçırmayın!

24.11.2019 - 02:37 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig’de sezona zirve hesaplarıyla giren ve etkili bir çıkış yakalayan fakat son üç haftada kazanamayıp düşüşe geçen Altay, bugün deplasmanda ligde zirveyi hedefleyen bir diğer Ege ekibi Akhisarspor’a konuk olacak.

Bu maçı kaçırmayın

Karşılaşmanın biletleri kapalı E, F, G, H tribünü 40 lira, kapalı A, B, C, D ve I, J, K, L tribünü 30 lira, maraton tribünü 15 lira, kale arkaları ve misafir tribün 10 liradan satışa sunuldu.

Hocalar iddialı

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Cikalleshi ve Musa Nizam forma giyemeyecek. İzmir temsilcisinde ise sakat Tatos ve Yasin kadroya alınmadı. Şampiyonluk iddiasıyla sezona başlayan iki takımdan Akhisarspor, 11 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi alarak 18 puanla 5. sırada yer alıyor. Altay ise aynı periyotta 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 15 puan toplayıp 10. basamakta yer buldu. Altay’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar kazanıp yeniden yükselişe geçmek istediğini bildirirken, Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Atlıparmak ise tek planlarının 3 puan olduğunu aktardı.