Ege ‘Buca, hizmet ve yatırımla anılacak’

‘Buca, hizmet ve yatırımla anılacak’

07.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, saha çalışmaları kapsamında Buca’da ziyaretlerde bulundu.

‘Buca, hizmet ve yatırımla anılacak’

Çankırı, Buca İlçe Başkanlığı’nda, “İlçenin, 500 metrelik yol çalışması bile yapmaktan aciz bir anlayışla yönetiliyor olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu salonda bulunan teşkilat mensuplarımızın gayretleri ve Bucalı hemşehrilerimizin teveccühü ile 2024 yılında ilçemizi AK Belediyecilik ile tanıştırıp hizmet ve yatırımların ilçesi haline getireceğiz” dedi.
Çankırı, Belenbaşı Mahallesi’nde de muhtar ve üretici kadınlarla bir araya geldi. Üreten, çiftçi kadınlara her koşulda destek olduğunu vurgulayan Çankırı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üreten kadınlarımız ile Topraktan Toprağa Biyobozunur Atık Yönetimi Projemizde pazaryerlerindeki atık gıdaları komposta, kullanılabilir olanları ise paketli gıdaya dönüştürüyoruz. Siz çiftçi kadınlarımızın projemizin bir paydaşı, bir parçası olmanızı canı gönülden isterim..’’
İzmir Sarıkamışlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden Çankırı, Dernek Başkanı Kemal Bayandur ve yönetimi ile bir araya geldi, şu vurguları yaptı: “Güneydoğu’nun bir evladı olarak, bu çatı altında siz hemşehrilerimizle her bir araya geldiğimde kendimi evimde gibi hissediyorum. Dün Selçuk’ta, bugün Buca’daydık. Sizlerin desteği ile öncelikle 2023 seçimlerinde en iyi oy oranına ulaşmak istiyoruz.” AK Parti Buca İlçe Kadın Kolları Başkanı Zülfiye Kula, İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve meclis üyeleri de ziyaretlerde yer aldı.