Ege Bucaspor’da Dardanel telaşı

Bucaspor’da Dardanel telaşı

27.08.2009 - 01:20 | Son Güncellenme:

Bank Asya 1. Ligi’ndeki ilk sınavında Kocaelispor’u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Bucaspor’u deplasmanda oynanacak Dardanelspor maçının telaşı sardı.

Bucaspor’da Dardanel telaşı

Dardanelspor karşılaşmasının kendileri için gerçek bir sınav olacağını söyleyen Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, “Bu ligin en hazır iki takımı karşı karşıya gelecek” dedi. TSYD Kupası’nda 3-2 yendikleri Çanakkale temsilcisinin turnuvada karşılaştıkları en iyi takım olduğunu dile getiren Bektur, “Genç, dinamik bir ekip. Bu karşılaşmada gerçek gücümüzü sınamış olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Tarzan’da Sezer’e af
Manisaspor, pazar günü deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi “Sezer dopingi” ile moral buldu. Galatasaray’la transfer görüşmesi yaptığı dönemde sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan ve bu nedenle kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk, affedilerek takımla birlikte çalışmalara başladı. 2010’da bitecek mukavelesini 2011’e kadar uzatan genç futbolcuya takım kaptanlığı görevi de idade edildi. İlk üç maçta forma giyemeyen Sezer’in Fenerbahçe randevusunda takımdaki yerini alması bekleniyor.

Kocaoğlu: Play-Off’a bırakmayın
Yeni sezona yine şampiyonluk parolasıyla giren İzmir kuluplerinin temsilcileri ve İZVAK yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret ederek, Belediye’nin bugüne kadar yaptığı yardımlar için teşekkürlerini dile getirdi. Başkan Kocaoğlu’ndan yeni sezon için de destek isteyen başkanlar, kulüplerin içinde bulunduğu maddi sıkıntılara rağmen, son dört yıldır Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle iddialı konumda olduklarını söyledi. Başkan Kocaoğlu ise, “Takımlarımız 3 kez Play-Off finali oynamayı başardı. Ancak hep son anda kaybettik. 3 kulübümüzden birinin, bu kez işi sıkı tutup, grupta ilk ikiye girme başarısını göstereceğine inanıyorum” dedi.