Ege BUCASPOR SINIFI GECTİ

BUCASPOR SINIFI GECTİ

23.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genç teknik adam, ilk etapta tüm futbolcularından mennun olduğunu belirtirken, altyapıdan gelen genç yeteneklerin olağanüstü gayretinden övgüyle söz etti; umutlandığını söyledi

BUCASPOR  SINIFI GECTİ

İlk etap kamp çalışmalarını Nevşehir Avanos’ta tamamlayan ve İzmir’e dönen Bucaspor’da, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Avanos kampının izlenimlerini ayağının tozuyla değerlendirdi. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, tüm futbolcularının çalışmasından son derece memnun olduğunu söyleyen Sait Karafırtınalar, özellikle altyapıdan gelen futbolcuların performansının oldukça sevindirici olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Kampın iki yıldızı

Bu sezon takımın kaptanlığını üstlenecek olan Zafer Çevik ile, altyapıdan gelen ve geçtiğimiz sezonda ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Mehmet İncebacak’a ayrı bir paragraf açan Karafırtınalar, “Gerek Zafer ve gerekse Mehmet İncebacak müthiş bir tempoyla çalıştılar. Umarım yeni sezonda bu çalışmaların karşılığını sahaya da en iyi şekilde yansıtırlar” diye konuştu. Sarı lacivertlilerin kalesini bu sezon altyapıdan yetişen Ömer Kahveci, Samet Dinçer, Mert Özyiğit ve Çağlar Akbaba’nın koruyacağını söyleyen Karafırtınalar, “Kimsenin şüphesi olmasın. Kalemiz emin ellerde olacak. Genç yeteneklerimize hep güvendim, beni hiç mahçup etmediler. Bu sezonda gençlerden verim alacağımıza eminim” şeklinde konuştu ve tüm oyuncuların performansını değerlendirdi.

Haberin Devamı

FUTBOLCULARIN NOTU

Zafer ÇEVİK: Çalışması ve örnek davranışlarıyla takımın lideri durumunda. Yeni sezonda en önemli gol silahlarımızdan biri olacak.

Mehmet İNCEBACAK (Altyapı): Fiziksel gücünün artmasıyla son derece iyi bir kamp dönemi geçiriyor. Sezona damga vuracak oyunculardan biri.

Alpaslan ERDEM: Takımdan ayrı kaldığı dönemin eksiklerini gideriyor. Son derece istekli ve tempolu çalıştı.

Efe ÖZASLAN: Güçlü fiziğiyle ve her geçen gün gelişen oyun yapısıyla takımın sigortası.

Aykut ÇEVİKER: Hem kişiliği hem de çalışma temposuyla takımın en hazır oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Emre BALAK: Takıma adapte olmak için çok büyük gayret gösteriyor.

Onur TÜRK: Son derece süratli ve teknik becerileri olan bir oyuncu. Oyun bilgisini biraz daha geliştirdiği taktirde takımaın bankosu olur.

Melih VARDAR (Altyapı): Geçen sezona göre biraz daha tecrübe kazanmış durumda. Fiziksel olarak daha iyi durumda. En önemli gol silahlarından biri. Milli Takıma seçilmesi de, moral ve motivasyon açısından son derece iyi oldu.

Okan ALKAN: Kalitesi kesinlikle tartışılmaz. Süratli ve teknik becerisiyle bu sezona damga vurabilecek bir oyuncu izlenimini veriyor.

Oğuz SABANKAY: Teknik kapasitesi çok yüksek. Oyun bilgisini her geçen gün geliştiren ve istekli bir görüntü çizdi.

Haberin Devamı

Hasan KARAKAŞ (Altyapı): 1995 doğumlu. Çok yetenekli. Şimdi yeteneklerini doğru kullanmayı öğreniyor. Çok farklı bir sezon geçirebilir.

Batuhan İŞÇİLER (Altyapı): Fiziksel yapısı, oyun zekası ve teknik becerileri çok iyi olan bir oyuncu. Tecrübe kazandıkça çok ses getirecek.

Emrecan AFACANOĞLU (Altyapı): Çalışkan ve çok istekli. Maç oynadıkça kendisini geliştirecek bir oyuncu.

Burak AYAZ (Altyapı): Çalışkanlığı ve isteğiyle dikkat çekti. Oldukça yetenekli bir oyuncu. Milli takıma seçilmesi moralini daha da arttırdı.

Zekeriya KAÇAROĞLU (Altyapı): Kampın en çalışkan oyuncularından biri. Her geçen gün kendini geliştiriyor. Takımın önemli oyuncularından biri.

Erkan FERİN: Kamptaki en çalışkan oyunculardan biri. Takıma uyun sorunu var.

Fahri AKYOL: Kampın en hazır oyuncularından biri. Yeteneklerine güveniyorum.

Taylan ANTALYALI (Altyapı): Sakatlığı geçmek üzere. Yakında takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Yetenekleri ve kalitesi tartışılmaz.

Berkay SAMANCI: Çalışkanlığı ve temposuyla kendini gösterdi. Arkadaşlarına yaptığı şakalarla aynı zamanda kampın neşesi. Takımın önemli oyuncularından biri.

Haberin Devamı

Musa YİĞİT (Altyapı): Çalışkan ve hırslı yapısıyla dikkat çekti. İyi bir sezon geçirecek görüntü çiziyor.

Oğulcan AKTAŞ (Altyapı): Sakatlığı geçmek üzere. Yakında takımla çalışmalara başlayacak. Çok yetenekli ve takıma katkı yapacak bir oyuncu.