Ege Büyükşehir’de kış dönemi

Büyükşehir’de kış dönemi

06.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları’nda kış dönemi başladı. Daha çok genç ve çocukların ilgi gösterdiği, ancak her yaştan İzmirliye kapılarını açık tutan okullarda bu yıl 35 bin kayıt hedefleniyor.

Büyükşehir’de kış dönemi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 19 branşta ve 11 ayrı merkezde açtığı spor okullarında kış dönemi başladı. 7’den 70’e tüm İzmirli’lere hitap eden kurslara geçtiğimiz kış döneminde 30 bin kursiyer hizmet aldı. Büyükşehir Belediyesi bu kış ise 35 bin İzmirli’ye ulaşmayı hedefliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri kış spor okullarının her gelir grubundan aileye hizmet etmesi amacıyla ücretleri tenis ve kano için 40 lira, diğer branşlar ise 10 ve 25 lira olarak açıkladı.

Haberin Devamı

Spora engel yok

Verilecek eğitimlerde İzmirliler, basketbol, futbol, cimnastik, sağlıklı yaşam, tekvando, judo, satranç, step aerobik, pilates, halk oyunları, tenis, voleybol, atletizm, hentbol, zumba, masa tenisi, yüzme, özel öğrenciler basketbol ve kano dallarında kış boyunca spor yapma olanağı bulacak.