Ege ‘Çalışırsanız, başarı da gelecektir’

‘Çalışırsanız, başarı da gelecektir’

02.06.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Kuşadası’nda düzenlenecek Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda ilçeyi temsil edecek sporcuları makamında ağırladı. Genç sporculara başarılar diledi, “Bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız sonsuz. Dualarımız ve kalplerimiz sizinle, yolunuz açık olsun. Sağlıkla gidip, gelin” dedi

‘Çalışırsanız, başarı da gelecektir’

Spora ve sporcuya desteğini artırarak sürdüren Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Kuşadası’nda düzenlenecek olan Muay Thai Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’nde mücadele edecek Menemen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularıyla buluştu.

Haberin Devamı

‘Kalplerimiz sizinle’

Dün başlayan ve 7 Haziran’a kadar sürecek olan şampiyonada 11 Menemenli sporcu yer alıyor. Yolculukları öncesi turnuvaya katılacak kafileyi makamında ağırlayan Başkan Pehlivan, genç sporculara başarılar diledi. Genç sporculara nasihat da veren Başkan Pehlivan, “Çalışırsanız, mücadele eder ve emek sarf ederseniz, başarı da gelecektir. Orada alacağınız her başarı bizleri mutlu edecektir. Ama unutmayın ki, kazansanız da kaybetseniz de bizler her zaman yanınızda olmaya, destek vermeye devam edeceğiz. Umarım emeklerinizin karşılığını en iyi şekilde alırsınız. Dualarımız sizlerle çocuklar, yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.