Ege ‘Çameli hak ettiği yerde’

‘Çameli hak ettiği yerde’

30.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

‘Çameli hak ettiği yerde’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bugüne dek ilçelerine gösterdikleri ilgi, alaka ve hizmetler nedeniyle Çameli halkı adına Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.
‘Yedi yılda ivme kazandı’
Büyükşehir ile birlikte Çameli’nin güzelliğine güzellik eklendiğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Çamelimiz hak ettiği noktaya geldi. Çameli’ye her geldiğimizde mutlu oluyoruz. Son 7 yılda yapılan işlerle birlikte Çameli büyük bir ivme kazanmıştır. Çameli Denizli’nin turizm yaylası haline gelmiştir. Tabiî ki yapılması gereken daha işler var. Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi olarak başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm vatandaşlarımızın desteğini alarak hem Çamelimize, hem Denizlimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Zolan ziyaret kapsamında Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Çameli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Çameli Belediyesi Sevgi Eli ve AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı ve muhtarlar ile de bir araya gelip projeler ve talepleri dinledi.