Ege Çandarlı’ya 200 villa inşa edecek

Çandarlı’ya 200 villa inşa edecek

01.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Emlak çalışmalarını ABD’de sürdüren, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi Tugay Tatlıtuğ, Çandarlı’da villalardan oluşan bir site projesine başlayacak

Çandarlı’ya 200 villa inşa edecek

İşadamı Tugay Tatlıtuğ, ortağı Okan Akın ile Florida’nın Orlando bölgesinde emlak sektörü üzerine başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi olan Tatlıtuğ, Orlanda’da mimarlık ofisleri olduğunu, bu işi çok sevdiğini belirti, Türkiye’de en çok İzmir’e hayran olduğunu ifade etti. Emekliliğinde Ege’nin incisi kentte yaşamak istediğini söyleyen Tatlıtuğ, Dikili’nin Çandarlı Mahallesi’nde şimdilik adını açıklayamayacağını söylediği Adanalı hemşehrisi ile 200 konutluk villa tarzı site yapmayı düşündüklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Tatlıtuğ, “İzmir’in kuzeye doğru büyüdüğünü, özellikle Menemen, Aliağa, Dikili ve Bergama’nın ilgi gördüğünü buradan takip ediyorum. Bu arada İzmir’in yerli otomobil fabrikası kurulmasında adının geçtiğini ve yine kuzey bölgesinde büyük bir arazinin tesis için düşünüldüğünü öğrendim. Bu yüzden de Adanalı hemşerimle Çandarlı’yı hedef aldık. Bu bölgede muhteşem bir site yaratmayı planladık” dedi.

‘Duygulanırım’

İzmir kentinin bozulmadığını, dokusunun tadının bir başka olduğunu söyleyen Tatlıtuğ, “Az önce de söylediğim gibi, İzmir’in bende yeri ayrı. Yaşanılacak bir şehir. İnsanları çok farklı. Tam benim istediğim karekteristik özelliklere sahip. İzmir adını duyduğumda çok duygulanırım” diye konuştu. İzmir’in, özellikle de Bodrum, Çeşme ve Kuşadası’nın emlak sektöründe hep cazibe merkezi olduğunu söyleyen Tatlıtuğ, “Yıllarca İstanbul’da oturdum. Ama saydığım bu kentler beni hep kendine çekti. Fırsat buldukça da sık sık ziyaret ediyordum. Yakın bir zamanda Çandarlı projemiz için İzmir’e geleceğim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'TÜRKLER EV ALMA YARIŞINA GİRDİ'

Hindistanlı bir gruba 7 milyon dolara iki adet otel sattıklarını, birinin 103, diğerinin ise 207 odalı olduğunu belirten Tugay Tatlıtuğ, “Yaklaşık 35 milyon dolarlık kredi çıkışımız oldu. Türkiye’deki yatırımcılar gelip ev aldı, kimi kiraladı, kimi hala oturuyor. Türkiye’den birçok kişi Amerika’ya gelmek istiyor, bu kişilerin gelmesi için çalışıyoruz” dedi. Yaza doğru 150-170 konutluk yeni bir projeye başlayacaklarını belirten Tatlıtuğ, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu konutlar, Oviedo’da yapılacak. Fiyatları 270 ile 500 bin dolar arasında. Blok halinde satılacak. Amerika’da çok güzel bir pazar oluştu. Özellikle Brezilyalılar, akın akın geliyor. Türkiye’den yaklaşık 10-15 kişi bu konutlardan alacak, evlerin yapımını bekliyor. Yüzde 70’inin finansmanı, 20 yıldır Amerika’da faaliyet gösteren şirketimiz, HomeLife International Mortgage tarafından sağlanacak. Türkiye’deki vatandaşlarımız bize www.miratatlitug.com adresinden ulaşabilirler.”

Haberin Devamı

Tugay Tatlıtuğ, Türkiye’de de özgün yatırımlar yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.