Ege Çeşme’ye 5 müjde

Çeşme’ye 5 müjde

13.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, yeni dönemde yapacağı projeleri anlattı, “Kongre turizmiyle sezonu uzatacağız. Kadınlarımız için danışma merkezi çok yakında açılacak. Sokaktaki dostlarımızı da unutmadık” dedi

Çeşme’ye 5 müjde

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Kent Konseyi’nin düzenlediği toplantıya katıldı, Meclis’te onaylanan yeni hizmet binasından, yeni kurulacak sağlık tesisine kadar birçok projeyi anlattı. Başkan Oran, “Çeşme’de gençlerimizi tutamıyoruz çünkü istihdam sorunu var. Çeşme Belediyesi’nde 3 bin tane CV var, bunların bin tanesi üniversite mezunu. Gençlerimize istihdam yaratmak için birçok projemizi hayata geçiriyoruz” dedi. Başkan Oran, SGK anlaşmalı sağlık tesisiyle ilgili gerekli görüşmeleri yaptıklarını vurguladı.

Haberin Devamı

Kongre turizmi

2.5 aya sıkışan sezonu kongre turizmiyle uzatmayı planladıklarını kaydeden Oran, “Ilıca’da boş duran 3 katlı bir binamız var. Burayı mimarlardan oluşan bir heyete incelettim. Adnan Saygun Kültür Merkezi’ndeki gibi iki katlı çok amaçlı kültür merkezi projemizi de yakın zamanda hayata geçireceğiz. Çeşme’de kışın konserler, tiyatrolar, söyleşiler, operalar olacak. Aynı zamanda kışın butik otellere de can suyu olacak kongre turizmi yapılacak” diye konuştu. Başkan Oran, sözlerini şöyle sürdürdü:

Poliklinik hazır

“Kadın Dayanışma ve Psikolojik Danışma Merkezimizi çok yakında hayata geçiriyoruz. Ayrıca Ilıca’da toplamda 3 odası olan, insanların da sokak hayvanlarını rahatlıkla getirip bakımını yaptırabilecekleri bir hayvan polikliniğini ay sonunda açıyoruz.”