Ege Çöplükte esrarengiz silahlar

Çöplükte esrarengiz silahlar

09.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dün, saat 11.30 sıralarında, kentin çöplerinin döküldüğü Harmandalı Çöplüğü’nde çalışan görevliler, bir çuvalın kenarından silah namlusu göründüğünü farketti.

Çöplükte esrarengiz silahlar

Çuvalı açan görevliler, içerisinde tüfek ve tabanca olduğunu görünce hemen polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinde, iki kalaşnikof tüfek ile 7.65 milimetre çapında kuru sıkı iki tabanca buldu. Silahların kim tarafından atıldığı belirlenmeye çalışılırken, herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığının tespit edilmesi için balistik muayeneden geçirileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Konak Belediyesi aşure dağıtacak

Konak Belediyesi Muharrem Ayı’ndaki ‘Aşure Günü’ nedeniyle, Cuma günü ilçedeki 10 camide vatandaşlara aşure dağıtacak. Konak Belediyesi, Hatuniye Camii, Hisar Camii, Salepçioğlu Camii, Yenişehir Camii, Güzelyalı Camii, Gültepe Camii, Kadifekale Camii, Kestanepazarı Camii, Küçükihsaniye Camii, Eşrefpaşa Merkez Camii olmak üzere toplam 10 camide öğle namazında 5 bin kişiye aşure dağıtacak. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Aşure Günü tüm halkımıza bereket getirsin” dedi.
İZMİR DHA

Reklamcılar görev dağılımı yaptı

İzmir Reklamcılar Derneği’nin 20. Olağan Genel Kurulu, KEY Hotel’de yapıldı. 2009 / 2011 dönemi etkinlik ve çalışmaların değerlendirildiği toplantıda yapılan tüzük değişikliği ile, Yönetim Kurulu’nda görev yapacak üye sayısı da 5’ten, 7’ye çıkartıldı. İki yıllık yeni çalışma dönemi için yeni Yönetim Kurulu seçimi de yapıldı. Murat Türkay başkan olurken, Hande Göktepe As Başkan, Oya Demir Genel Sekreter, Atila Yaman Sayman oldu. Yönetim Kurulu’nda Güler Sarıgöl Köymen, Mustafa Türkan ve Gökhan Kazancı da üye olarak görev yapacak.
İZMİR DHA