Ege ‘Cumhur İttifakı’nın Anıtkabir ziyareti

‘Cumhur İttifakı’nın Anıtkabir ziyareti

18.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İZMİR’in Kınık, Kiraz, Bayındır, Bergama ve Aliağa ilçelerini kazanan Cumhur İttifakı’nın başkanları, ilk toplu ziyaretlerini Anıtkabir’e gerçekleştirdi.

‘Cumhur İttifakı’nın Anıtkabir ziyareti

AK Parti’li Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ile MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ile AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve Cumhur ittifakı İzmir Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.. Anıtkabir ziyaret defterine, heyet adına duygu ve düşüncelerini kaydeden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, şunları yazdı:

Haberin Devamı

‘Layık olacağız’

“İstiklal mücadelemizin mimarı, Cumhuriyetimizin banisi, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugün burada Cumhur İttifakı’nı temsilen, güzel İzmirimizin en genç kadın belediye başkanı olarak bulunuyorum. Düşman işgaline karşı direnişin başladığı, ilk kurşunun atıldığı ve Kurtuluş Savaşı’mızın zaferinin müjdelendiği, kurtuluşun ve kuruluşun simgesi olan İzmirimizin bir ilçesinde milletimiz tarafından böylesine bir göreve layık görülmenin gururunu yaşıyorum. Cumhur İttifakı’nın temsilcileri olarak bizler, İzmir’in tarihine layık bir anlayışla görevlerimizi ifa edecek, geçmişimizden devraldığımız bu güzel mirası geleceğe emin adımlarla taşıyacağız. Sizin de ifade ettiğiniz üzere; İzmir artık üzerine hiçbir kirli ayağın basamayacağı kutsal bir topraktır.”