Ege Derbıye yakısan mucadele olsun

Derbıye yakısan mucadele olsun

25.02.2017 - 03:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig hasretine sonlandırmak isteyen Göztepe ile İzmir’de en son 5 yıl önce sarı kırmızılıları yenen Manisaspor Bornova Stadı’nda karşı karşıya gelecek

Derbıye yakısan mucadele olsun

Ege derbisinde Göztepe ile Manisaspor ezeli dostlar, 31. kez bugün Bornova Stadı’nda tekrar karşı karşıya gelecek. Sarı

Derbıye yakısan mucadele olsun
kırmızılılar 20 karşılamayı kazanırken, 9 maçı kaybetmiş, 2 karşılaşma ise berabere bitmişti.

‘Kazanacağız’

Manisaspor’un çok iyi bir takım olduğunu dile getiren Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, ‘Manisaspor flaş skorlar aldı. İkinci yarıda evimizde hiç kazanamadık. Ancak bu kez galip geleceğiz” dedi. Futbolcularıyla yaptığı toplantıda kendileriyle birlikte tehlikeli bölgede yer alan 6 takımdan 4’ünün berabere kaldığını, 2’sinin ise yenildiğini hatırlatan Teknik Direktör Sait Karafırtıanalar, “Kaybetmemize rağmen düşme hattının 2 basamak üzerindeki yerimizi koruduk.

‘Zor bir maç olacak’

Giresunspor maçını oynanmamış sayıp, Göztepe derbisine odaklandık. Şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe’ye konuk olacağız. Zor bir maç olacak. Ancak kazanıp yeni bir seri başlatmak istiyoruz” dedi. Bu arada derbide siyah beyazlı ekipte stoper Dimov’un cezalı olması, ara transferde alınan Hüseyin Tok’un henüz hazır olmaması, teknik heyeti düşündürürken. Sarı kart cezası sona eren İsmail Haktan ise zorlu randeavuda takımdaki yerini alabilecek. Sarı kırmızılılarda ise sakatlıgı devam eden Fuchs, sarı kart cezalısı Sinan görev alamayacak.

Göz Göz’ün Süper Lig inancı

14 yıl aradan sonra ilk kez Süper Lig’e bu kadar yaklaşan Göztepe’de bütün camia kenetlendi ve geri sayıma başladı. Sarı kırmızılılar sıradaki dost rakibi Manisaspor’u Bornova Stadında yenerek kalan 13 maçlık periyotta kazanarak Süper Lig hasretine son vermek istiyor.