Ege Dikili’de çifte coşku

Dikili’de çifte coşku

29.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dikili Belediyesi, Zafer Bayramı’nı Kültür-Sanat, Bilim-Düşünce ve Emek Festivali’yle kutlayacak. Leman Sam, Onur Akın ve Sümer Ezgü sevenleriyle buluşacak

Dikili’de  çifte coşku

Dikilide, 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl da Dikili Kültür-Sanat, Bilim-Düşünce ve Emek Festivali kapsamında gercekleştirilecek etkinliklerle kutlanacak. Bülent Ecevit Kavşağı’ndan Atatürk Meydanı’na kadar sürecek Zafer Yürüyüşü ile başlayacak olan etkinliklerdeki coşku, Leman Sam konseriyle doruklara çıkacak. Konser Atatürk Meydanı’nda saat 22.00’de başlayacak.
Festivalin ikinci günü de dopdolu programıyla devam edecek. Özgün müziğin sevilen ismi, Onur Akın, Atatürk Meydanı’nda kurulacak sahnede seslendireceği ezgilerle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Konser, saat 22.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Herkes davetli

Festivalin finali 1 Eylül Cumartesi saat 22.00’de aynı meydan da düzenlenecek Sümer Ezgü konseriyle sürecek. Ezgü, 1 Eylül Dünya Barış Günü Konseri’nde, Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerinden oluşan geniş bir repertuvara yer verecek. Herkesi festivale beklediklerini belirten Başkan Mustafa Tosun, “Bu yılda dopdolu program hazırladık” dedi.