Ege Direct İzmir’le can suyu

Direct İzmir’le can suyu

13.01.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

İzmir Vakfı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle şehrin turizm potansiyelini artırmak amacıyla hayata geçirdiği Direct İzmir projesinin tanıtımı Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapıldı.

Direct İzmir’le can suyu

Direkt uçuşların tanıtımını yapan directizmir.com web sitesi, İzmir Vakfı ile Corendon Airlines, Pegasus Hava Yolları, SunExpress Hava Yolları ve Türk Hava Yolları’nın imzaladığı ortaklık protokolüyle hizmete açıldı. Başkan Tunç Soyer, “İzmir’den direkt uçuş düzenleyen tüm havayolu firmalarının seferlerini Türkiye ve dünya genelinde tanıtmayı taahhüt ediyoruz. İzmir turizmini pandemiye rağmen büyütmeyi başaracağız” dedi.

Konak Meydanı’nda tur otobüsleri için yolcu indirme noktası oluşturduklarını, Alsancak, Kültürpark ve Kemeraltı’nda turizm bilgilendirme ofisleri açtıklarını da vurgulayan Başkan Soyer, “Yıllar sonra ilk gemiyi mart ayında İzmir limanında ağırlayacağız. Pandemi nedeniyle aksilik yaşanmazsa 29 seferle 2022 yılını kurvaziyer turizmi açısından dolu dolu geçirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.