Ege Dokuz Eylül Rotary “Söz Gençlerde” dedi

Dokuz Eylül Rotary “Söz Gençlerde” dedi

26.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle düzenlediği çevrimiçi toplantıyla “Söz Gençlerde” dedi.

Dokuz Eylül Rotary “Söz Gençlerde” dedi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle düzenlediği çevrimiçi toplantıyla “Söz Gençlerde” dedi. Atatürk ve Çocuk, Atatürk’ün Gözüyle Halk Oyunları konularının işlendiği toplantının konukları Rotaract ve Interact gençler, “Atatürk, bilimde, sanatta ve bir çok alanda gelişmenin, muassır medeniyetler seviyesine ulaşmanın, yalnızca sorgulayan ve hayal gücü gelişmiş bir çocuk ruhuyla mümkün olabileceğini bilen bir liderdi. Bize çizdiği yolda sevgi, saygı ve gururla yürümeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Toplantı sonunda Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu tarafından konuklara teşekkür belgesi takdim edilirken, Rotary Barış Ormanı’na da her biri adına beşer fidan bağışı yapıldı. Elmasoğlu “Ülke çocuklarına bayram hediye eden Atamızla, sonra da bu bayramı yıllardır yaşatan ülkemizle gurur duyuyorum” diye konuştu.