Ege ‘Dünya Şampiyonası’nda görüşmek üzere'

‘Dünya Şampiyonası’nda görüşmek üzere'

09.05.2018 - 23:22 | Son Güncellenme:

Aerobik Jimnastik dalında kendi yaş grubunda Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı, Fas’ın Marakeş kentinde düzenlenen Gymnasiade 2018’de tek kadınlar kategorisinde 2. olarak gümüş madalya kazandı.

‘Dünya Şampiyonası’nda görüşmek üzere

Aerobik Jimnastik dalında kendi yaş grubunda Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı, Fas’ın Marakeş kentinde düzenlenen Gymnasiade 2018’de tek kadınlar kategorisinde 2. olarak gümüş madalya kazandı. Türkiye’nin gururu olmaya devam eden 17 yaşındaki milli jimnastikçi gözünü Dünya Şampiyonası’na dikti. Fas’ta kazandığı madalyayı sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşan Ayşe Begüm, “Daha iyi derecelerle Dünya Şampiyonası’nda görüşmek üzere” açıklamasını yaptı. Şampiyonalar dışında yurtiçi ve dışında katıldığı etkinliklerde 100’ün üzerinde madalya kazanan genç sporcu, ülkemizin en çok gelecek vadeden sporcuları arasında gösteriliyor.

Haberin Devamı

Başkan Badem’e şampiyon konuk

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Hamamköy Ortaokulu öğrencilerinden Sema Yörük ve öğretmenlerini konuk etti. Başkan Mahmut Badem, “Sema Yörük’ün Türkiye’deki başarısı bizlere büyük bir gurur yaşattı” dedi.