Ege Egeliler sahada

Egeliler sahada

04.11.2017 - 02:51 | Son Güncellenme:

1. Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Denizlispor, bugün, 3 maçtır galibiyet alamayan Altınordu’yu ağırlayacak. Maç, saat 15.30’da...

Egeliler sahada

TFF 1’inci Lig’de geçen hafta deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 4-1 yenilerek düşme hattına gerileyen Denizlispor, bugün evinde son 3 maçta galibiyet yüzü göremeyen Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak müsabakayı Onur Karabaş yönetecek. Maçın bilet fiyatları VIP ve gold tribün 60 TL, B ve D üst kapalı 20 TL, A alt ve B üst kapalı ile maraton 10 TL, kale arkası ve misafir tribünü ise 5 TL olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Hedefte Play Off var

İç sahadaki son 2 karşılaşmadan 6 puan çıkaran ev sahibi Denizlispor, taraftarı önünde bir galibiyete daha imza atmaya çalışacak. Altınordu ise kazanarak Play-Off hattındaki yerini korumayı hedefliyor. Denizlispor’da cezalı Yasin ve sakat Sankoh forma giyemeyecek. Altınordu da ise cezalı Uğur ve Recep ile tedavileri süren Erce, Berke ve Yusuf Acer kadroda yer almayacak.

Kalk artık ayağa

2. Lig Beyaz Grup’ta 8 maçtır galibiyete hasret kalan, 6 puanı da borçları nedeniyle silinince 2 puanla düşme hattında son sıraya demir atan Karşıyaka, alt sıralardan kurtulma savaşını, buygün zirvedeki Şanlıurfaspor önünde başlatmaya çalışacak. Atatürk Stadı’ndaki maç saat 13.30’da başlayacak. Bilet fiyatları 15 TL olarak açıklandı. Geçen hafta Kahramanmaraş deplasmanında galibiyeti son anda kaçırdıklarını hatırlatan Teknik Direktör Halim Okta, “Alınacak tek galibiyet bile takıma moral aşılayacak” dedi.

Haberin Devamı

Buca çıkış arıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son 3 maçını kaybedip düşme potasına yaklaşan Bucaspor, bugün evinde Tuzlaspor ile kozlarını paylaşacak. Yeni Buca Stadı’ndaki maç saat 15.30’da başlayacak. Sarı-lacivertlilerde cezalı stoper Veli ile sakat olan orta saha oyuncusu Şenol forma giyemeyecek. Bilet fiyatları VIP 20, numaralı 10, maraton 7.5 ve kale arkası 5 TL olarak satışa sunuldu. Teknik Direktör Mehmet Bulut, Tuzlaspor’u yenerek rahat nefes alacaklarını belirtti, “Taraftarımızdan destek istiyoruz. Kötü gidişata son vereceğiz” dedi.