EgeEGİAD’dan Belarus hamlesi

EGİAD’dan Belarus hamlesi

03.12.2025 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), uluslararası pazarlarda yeni iş birlikleri kurma ve dış ticaret olanaklarını güçlendirme vizyonu doğrultusunda, Belarus İstanbul Başkonsolosluğu iş birliğiyle ‘Belarus İş ve Yatırım Fırsatları Semineri’ gerçekleştirdi.

EGİAD’dan Belarus hamlesi

Yeni pazar

Haberin Devamı

EGİAD Dernek Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Belarus’tan geniş bir temsilci heyeti katılırken, Türk iş dünyası açısından önemli fırsatlar sunan Belarus pazarına ilişkin kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Açılış konuşmasını yapan EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Özhelvacı, Belarus’un konumu, sanayi altyapısı, büyüyen pazar dinamikleri ve yatırımcı dostu politikalarıyla Türk iş dünyası için stratejik fırsatlar sunduğunu vurguladı. Özhelvacı, “Üyelerimizi yeni pazarlara hazırlamak, ihracat kapasitelerini artırmak ve yatırım ağlarını genişletmek EGİAD’ın en temel önceliklerindendir. Belarus, bu anlamda stratejik bir kapı aralamaktadır” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler