Ege Eğlence ayağınıza geliyor

Eğlence ayağınıza geliyor

27.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediyesi, düzenlediği mahalle şenlikleriyle çocukları eğlenceli ve eğitici aktivitelerle buluşturmaya başladı.

Eğlence ayağınıza geliyor

 Yaratıcı drama, tiyatro gösterimi, çeşitli konserler ve tişört boyama atölyesi gibi etkinliklerin yer aldığı şenliklerin ilk adresi İkiçeşmelik Mahallesi oldu. Sokak müzisyeni Volkan Akalın’ın akustik performansı eşliğinde şarkılar söyleyip dans eden çocuklar, Kuşadası Belediye Tiyatrosu’nun sergilediği ‘Damda Deli Var’ adlı oyunu izleme fırsatı buldu. Belediye bandosunun seslendirdiği şarkılarla keyifli zaman geçiren minikler, tişört boyama etkinliğiyle yaratıcılıklarını ortaya koydu. Şenlikler, 30 Ağustos Pazartesi günü saat 17.30’da Güzelçamlı Mahallesi Demokrasi Meydanı ile aynı gün 19.30’da Davutlar İbrahim Saka Parkı ile devam edecek.

Haberin Devamı

Konserler neşe katıyor

Pandemi nedeniyle sahne alamayan müzisyen ve kepenk kapatmak zorunda kalan esnafa destek olmak amacıyla Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen konserlerin son durağı Sevgi Sokak oldu. Kent Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan solist Beyza Bakırcı, seslendirdiği şarkılarla Kuşadalılara keyifli bir gece yaşattı.