Ege Eğlenceye hazırız!

Eğlenceye hazırız!

18.05.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs’ı anmak için 1919 kişinin katılacağı koşu gerçekleştirecek. Denizli Büyükşehir de, Gençlik Festivali düzenliyor.

Eğlenceye hazırız

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için birbirinden güzel programlar hazırlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, yol koşusu düzenleyecek, Denizli Büyükşehir de, Gençlik Festivali ile eğlendirecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yol koşusu düzenliyor. 22 Mayıs’taki koşuya 1919 kişi katılacak. Yarışmacılar, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndan Sadık Bey Tramvay Durağı’na kadar gidip başlangıç noktasına dönecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençleri spora teşvik edip, İzmir’i gençlik ve spor kenti yapma vizyonu doğrultusunda düzenleyeceği yarış, Türkiye’de 18-35 yaş kategorisinde para ödülü verilen ilk ve tek yol yarışı olma unvanını taşıyor.

Haberin Devamı

Denizli Büyükşehir Belediyesi de, Gençlik Festivali’nde sevilen isimleri ağırlayacak. 19 Mayıs’ta Kıraç’la başlayacak festivalde, Zeynep Onat ile Gripin’de sahne alacak. Zeynep Onat ve Gripin, 20 Mayıs Cuma günü saat 21.00’de Pamukkale Üniversitesi Kampüsü Festival Alanı’nda sevenleriyle buluşacak. Pandemiden dolayı alınan tedbirler nedeniyle iki yıldır birçok etkinliği gerçekleştiremediklerini hatırlatan Başkan Osman Zolan, herkesi organizasyona davet etti.