Ege Emekçinin dostu

Emekçinin dostu

09.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İnsan odaklı projeleri ile dikkati çeken Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, seçim vaatlerinden birini daha gerçekleştirdi.

Emekçinin dostu

İnsan odaklı projeleri ile dikkati çeken Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, seçim vaatlerinden birini daha gerçekleştirdi. ‘Efe Bakkal’, Girne Mahallesi Girne Bulvarı No:63 adresinde açıldı. Efe Bakkal’ın marketlere veya bakkallara rakip olmadığını belirten Başkan Atay, nostalji olarak çocukluklarındaki mahalle köşelerinde bulunan bakkalların anısına ‘Efe Bakkal’ ismini seçtiklerini ifade etti. Efe Bakkal’da marketlerde satılan sigara, deterjan gibi ürünlerin değil; kadınların ve yerli üreticilerin emekleriyle üretilen ürünlerin satılacağına dikkati çeken Başkan Atay, şöyle konuştu:
Fabrikası da kurulacak
“Satış yapmanın yanı sıra, ürünlerin üretilmesi için gerekli olan fabrikayı da hayata geçireceğiz. Tepecik Mahallesi’nde inşası tamamlanan Tarımsal Ürün Fabrikası’nın makineleri kısa zamanda gelecek ve çok yakın bir zamanda üretime geçeceğiz. Bu fabrikada ise pozitif ayrımcılık gerçekleştirerek yalnızca kadınları istihdam edeceğiz. Kadınların ürettiği ürünleri dünyaya ihraç edeceğiz”

Yazarlar