Ege Emre Aydın’a bayıldılar!

Emre Aydın’a bayıldılar!

28.04.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Forum Bornova D&R’da Türk Pop-Rock’ın sevilen ismi Emre Aydın’ın imza gününde hayranları izdiham yarattı.

Emre Aydın’a bayıldılar

Sabahın erken saatlerinden itibaren Aydın’ın binlerce hayranı Forum Bornova’da uzun kuyruklar oluşturdu. Son albümü “Kağıttan Evler” ile büyük beğeni toplayan Aydın, sevenleri ile yakından ilgilendi. Sevilen sanatçının hayranlarından bazıları aşırı heyecandan baygınlık
geçirdi.

Haberin Devamı

Yeni albümün ilk konseri Arena’da
Bayraklı’daki İzmir Arena; Şebnem Ferah, MFÖ, Cem Özkan, Çilekeş ve Gökçe ile kapılarını açarken, İzmirlilerden büyük ilgi gördü. Arena ikinci konserinde Türkiye’nin en başarılı erkek şarkıcılarından Serdar Ortaç’ı 1 Mayıs Cumartesi 21.30’da ağırlayacak. Sanatçı, “Serdar Ortaç 2010 Albümü” adını verdiği yeni çalışmasının ilk konserini de İzmir Arena’da verecek.

Soyman, Foça’da moral depoladı
Yeni albümünün hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren ünlü şarkıcı Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Foça’da renkli bir gün geçirdi. Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın yakından ilgilendiği Soyman ve Öztürk, gün boyunca ilçede dolaştı. Akşam yemeğinde deniz kenarında balık keyfi yapan ikiliyi Foça Kaymakamı Kamil Köten ve dostları da yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Üyeler, fasıl ile stres attı
İzmir Ticaret Odası (İTO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) asil ve yedek üyeleri, Meyhane Endülüs’te buluştu. TOBB Konsey Üyesi ve Altınkapı Restoranları’nın sahibi Cüneyt Altınkapı ile eşi Gönül Altınkapı’nın evsahipliği yaptığı geceye, eşleriyle birlikte iş dünyasının 60 üyesi katıldı. İTO ile TOBB’nin üyeleri, Endülüs Fasıl Grubu’nun başarılı solistleri Oğuz Özvardar ve Sevil Sarıer’in birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmayacak saatler geçirdiler.