Ege En düşük maaş 5200 lira

En düşük maaş 5200 lira

28.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediyesi, sendikalarla birlikte emekçiden yana yürüttüğü sözleşmelerle çalışanların özlük haklarını iyileştirmeye, ekonomik ve sosyal haklarını korumaya devam ediyor.

En düşük maaş 5200 lira

Manisa Belediye-İş Sendikası’nın memnun olduğu bir rakamda anlaştıkları için mutlu olduklarını belirten Başkan Besim Dutlulu, belediye işçilerini yüksek enflasyona ezdirmeyeceklerini söyledi.
862 belediye personelinin faydalandığı imzalanan toplu iş sözleşmesine göre; bekar bir belediye işçisinin daha önceden 3 bin 261 TL olan maaşı, anlaşmaya göre ikramiyelerle birlikte 5 bin 200 lira oldu.
Emekçi dostu
Sahada çalışan ya da evli-çocuklu olan personelin daha yüksek maaş alacağını belirten Başkan Dutlulu, “İşçilerimiz ekonomik olarak ne kadar rahat olursa şehrimize hizmette de o kadar mücadele eder. Omuz omuza şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Manisa Belediye-İş Sendika Başkanı Gökay Sezgin de, “Sayın Dutlulu, işçi ve emekçilerimizin sendikal hakları açısından en fazla özeni gösteren belediye başkanlarımızın başında geliyor” dedi.