Ege Eşinin yokluğuna 3 yıl dayanabildi

Eşinin yokluğuna 3 yıl dayanabildi

06.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aydın’ın Çine İlçesi’nde, 76 yaşındaki Elif Kaya, intihar eden eşinin ölümünün üçüncü yıldönümü olan 4 Ocak’ta, kendini evinde iple tavana asarak canına kıydı.

Eşinin yokluğuna 3 yıl dayanabildi

Dutluoluk Köyü’nde yaşayan iki çocuk, dört torun sahibi Elif Kaya, önceki gün saat 18.30 sıralarında, zeytin toplamaktan dönen çocukları tarafından evinde tavana asılı olarak ölü bulundu. Yakınlarının haber vermesi üzerine gelen jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Kaya’nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yaşlı kadının, 4 Ocak 2009’da evinde çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle intihar eden eşi Şükrü Kaya’nın acına dayanamadığı için canına kıydığı ileri sürüldü.

Psikolojisi bozulmuştu
Yakınları, bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü belirtikleri Elif Kaya’nın, eşini kaybetmesinin ardından “O olmadan yaşayamam” diyerek, daha önce de iki kez ilaç içip intihar girişiminde bulunduğu söyledi. Bu defa intihar girişiminden sağ kurtulamayan Elif Kaya, dün toprağa verildi. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Şemsi ninenin cesedi bulundu

Köyceğiz’e bağlı Otmanlar Köyü’nde 30 Aralık’ta, akrabasına gitmek üzere evinden ayrılan 82 yaşındaki Şemsi Arslan’ı arama çalışmaları sonuçlandı. AKUT ekipleriyle jandarmanın arama çalışmaları sonucu yaşlı kadının cesedi Ören Çayı’nda bulundu. 10 kişilik Köyceğiz Jandarma ekibinin başlattığı arama çalışmalarına Muğla’dan 5, İzmir’den de 10 kişilik AKUT ekibi katıldı. Dün sabah, kadının cansız bedeni, evinden 16 kilometre uzaktaki Ören Çayı’nda bulundu.