Ege Esnafa umut oldu

Esnafa umut oldu

12.02.2009 - 00:24 | Son Güncellenme:

EKONOMİK kriz yüzünden zor günler geçiren esnaf, umudunu, Sevgililer Günü’ne bağladı.

Esnafa umut oldu

Vitrinler, bu özel günün simgesi haline gelen kırmızı renkli kalplerle ve güllerle süslendi. Yüzde 5070’e varan indirimler yapıldı. Bu arada, İzmir’in tanınmış altın takı firmalarından Fagold da ‘aşk’ koleksiyonu hazırladı. “Her şey sevgiyle başlar” sloganlı, altı parçadan oluşan sette, ‘aşkın dansı tango’, ‘hayatı omuz omuza paylaşmak’, ‘aşk sarmalı’, ‘seninle evet’, ‘sadece sen’, ‘aşk salıncağı’ figürlerinin bulunduğu kolyeler 200300 TL arasında değişen etiket taşıyor.

Haberin Devamı

Kipa’da romantik saatler
SEVGİLİLER Günü’nde “aşkın ritmi” Kipa’da atacak. Hipermarket zincirinin Balçova ve Çiğli’deki alışveriş merkezlerinde romantik saatler İzmirlileri bekliyor. 13.30-21.00 saatleri arasında ücretsiz hatıra fotoğrafı çekimi yapılacak. 14.00-20.00 arası Sihirbaz Foodcourtta gösteri sunacak. 14.00-19.00 arasında kalp kostümlü animatörler çiftlere hediyeler verecek. 13.30-21.00 arasında da aşk şarkıları seslendirilecek. Başka sürpriz etkinlikler de gerçekleştirilecek.

Agora’da hediye yağmuru
BALÇOVA’DAKİ Agora Alışveriş Merkezi, Sevgililer Günü nedeniyle kampanya düzenledi. Bugün başlayacak, 14 Şubat’a kadar sürecek. 12.00-17.00 saatleri arasında en az 100 TL’lik alışveriş yaparak katılım noktalarına gelen ilk 100 kişi birbirinden güzel kozmetik setler kazanacak. 251-500 TL arasında alışverişe 2, 501-750 TL arasında 3, 751 TL ve üzerinde ise 4 hediye verilecek.

Haberin Devamı

İsabet ettiren ödüllendirilecek
FORUM Bornova, Sevgililer Günü için kampanya düzenliyor. Alışveriş ve yaşam merkezinde 500 lira üzeri alışveriş yapanlar kalp şeklindeki panoya ok atıyor. İsabet ettirenler, Porland’dan gökkuşağı relax aperitif takım, gül kahvaltı takımı, sahan ve çay seti hediyelerinden birine sahip oluyor. Alışveriş fişleriyle danışma merkezine başvurmak gerektiği, kampanyanın 14 Şubat’a kadar devam edeceği belirtiliyor.

Çiftler için her şey düşünüldü
CROWNE Plaza İzmir, 14 Şubat’ta üç eğlence paketi sunacak. İnciraltı’ndaki beş yıldızlı otel, Sevgililer Günü’nün romantizmini yaşamak isteyen çiftleri, özel dekore edilen ortamlarda, iştah kabartan mönülerle ağırlayacak. Manzara Restoran’da popüler melodiler söylenecek. Lomboz Bar’da canlı müzik olacak. Punta Restoran’da ise Grup Sev klasik aşk şarkılarını yorumlayacak.

Aşk şarkıları seslendirecek
İZMİRLİ seyahat acenteleri Tiamo Tour ve ETC Travel, sürpriz Sevgililer Günü programı hazırladı. 14 Şubat’ta çiftler, Çeşme Altın Yunus Otel’de ağırlanacak. Ünlü sanatçı Altay sahne alacak. Sevilen şarkıcı, en güzel aşk şarkılarını söyleyecek. Romantik bir gece geçirmek isteyenler için konaklama ve limitsiz içki dahil gala yemeği fiyatının 119 liradan başladığı, taksit imkanı da olduğu belirtildi.