Ege Formayı kaptırdılar

Formayı kaptırdılar

01.05.2018 - 23:26 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Kupası hedefine koşan sarı kırmızılılarda, Rotman ve Selçuk Şahin formayı kaptırdı. Tamer Tuna, sezon başından itibaren oynattığı ikilinin yerine Ngando ve Poko’yu tercih etti.

Formayı kaptırdılar

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü evinde karşı karşıya geleceği Evkur Yeni Malatyaspor’u yenip UEFA Avrupa Ligi hedefi için avantaj yakalamak isteyen Göztepe’nin tecrübeli orta saha oyuncuları Rajko Rotman ve Selçuk Şahin, 5-1 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası formalarını kaptırdı. Beşiktaş karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımını 10 kişi bırakan Rotman, Bursaspor müsabakasında cezalı duruma düşerken, ardından oynanan Akhisarspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında sadece 1 dakika forma giyebildi. Sezon boyunca istikrarlı şekilde 11’de görev yapan Selçuk Şahin, Beşiktaş maçında oyundan alındı ve Teknik Direktör Tamer Tuna’ya tepki gösterdi. Tecrübeli futbolcu, son 3 maçta 11 yüzü göremedi. Bursaspor karşılaşmasında oyuna 72. dakikada dahil olan Selçuk, Akhisarspor deplasmanında da 58. dakikada sahaya girdi.

Haberin Devamı

Değişikliğe gitti

Selçuk 5-0 kazanılan Kardemir Karabükspor sınavında ise 90 dakika boyunca yedek kulübesinde oturdu. Tamer Tuna, sık sık birlikte oynattığı Selçuk ve Rotman’ın yerine Poko ve Ngando’yu tercih etti. Poko ile Ngando son 3 haftada orta sahada gösterdikleri performansla Tuna’nın gözüne girdi. Göztepe’de ilk yarının sonlarına doğru formayı Tanju’ya kaptıran sağ bek Sabri Sarıoğlu da yeniden istikrarı yakaladı. Uzun süre yedek bekleyen 33 yaşındaki futbolcu son 6 karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıktı.