Ege Fotoğraf çekimi öğrenciye ücretsiz

Fotoğraf çekimi öğrenciye ücretsiz

13.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Fotoğraf çekimi öğrenciye ücretsiz

İzmir esnafı, 15-16 Haziran’da üniversite sınavına girecek olan öğrencilere jest yapmaya hazırlanıyor. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) bünyesinde faaliyet gösteren İzmir Fotoğrafçılar Odası üyeleri, öğrencilerin sınav belgeleri için gerekli olan vesikalık fotoğrafları ücretsiz çekecek.

Haberin Devamı

Adaylar arasında nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden çıkarmak isteyenler için 17 ilçede nüfus müdürlüklerinin cumartesi günü 07.00-17.00, pazar günü ise 07.00-15.30 saatleri arasında açık olacağını belirten İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, müdürlüklerin yakınındaki fotoğrafçı üyelerinin işyerlerini açıp sınav hazırlığı yapan öğrencilere ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

Odamızı arayabilirler

İzmir Fotoğrafçılar Odası Başkanı Murat Yavuz ise, açık olan fotoğraf stüdyoları hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin mesai saatlerinde odanın 482 33 11 numaralı telefonunu arayabileceklerini dile getirdi. Çalışacak fotoğrafçılar ise şunlar:

“Konak-Foto Murat, Balçova-Foto Osman, Güzelbahçe-Foto Nejat, Gaziemir-Foto Gözlem, Buca-Foto Ahmet, Narlıdere-Foto Ceylan, Karabağlar-Foto Hakan, Bornova-Foto Semih, Karşıyaka-Foto Maket, Çiğli-Stüdyo As, Bayraklı-Vizyon Foto, Aliağa-Foto Işık, Bergama-Foto Mustafa, Menemen-Foto Anıt, Ödemiş- Foto Işıl, Tire-Foto Tahsin, Torbalı-Foto Hayat.