Ege FUARA KADIN İMZASI

FUARA KADIN İMZASI

15.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir’de 21 yıldır Mobilya Dekorasyon Fuarı’nı düzenleyen Efor Fuarcılık’ın Genel Müdürü Nuray Eyigele, nisanda yapılacak organizasyonun “yok sattığını” söyledi

FUARA KADIN İMZASI

Yerler adeta kapışıldı
EFOR Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, bu yıl 6-10 Nisan tarihleri arasında 22’ncisini düzenleyecekleri MODEKO’yu (İzmir Mobilya Dekorasyon Fuarı) bir marka haline getirdiklerini söyledi. Şimdiden 25 bin metrekarelik alanın tamamen dolduğunu belirten Eyigele, yer taleplerini karşılayamadıkları için üzüldüklerini kaydetti. 5 holün artık kendilerine yetmediğini ifade eden Nuray Eligele, şöyle konuştu:

Geçen yıldan ayırttılar
“GEÇEN yıl fuara katılan firmalar, ekonomide yaşanan zorluklara rağmen çok sayıda bağlantıya imza attılar. Öyle ki, fuar biter bitmez bu yıl için yerlerini ayırttılar. MODEKO’ya sadece yerli üreticiler katılıyor. Ancak Türkiye’nin yanı sıra temsilcilikler oluşturduğumuz İran, Irak, Azerbaycan ve Yunanistan’dan çok sayıda alıcı firma geliyor.”

Mobilyada son moda tanıtılacak
ULUSLARARASI Fuar Alanı’nda 6-10 Nisan tarihleri arasında bu yıl 22’ncisi düzenlenecek MODEKO’da (İzmir Mobilya Dekorasyon Fuarı) sektördeki son yenilikler görücüye çıkacak. Otelcisinden lokantacısına, taksicisinden gevrekçisine herkes kazanacak.

Berduş’u alışverişte görenler inanamıyor
BALIKESİR’in Bigadiç İlçesi’nde seyyar köfteci Servet Demir’in en büyük yardımcısı Berduş... Kangal ve kurt kırması sevimli köpek, sahibinin alışverişini tek başına yapabiliyor. Markete-kasaba gidiyor, verilenleri ağzında taşıyarak getiriyor. Onu görenler meraklı bakışlarla izliyor. Servet Demir, “Berduş çok akıllı. Ne öğretirsem yapıyor” diyor.