Ege Gözde Grubu’ndan Alsancak’a üç proje

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a üç proje

17.10.2017 - 05:48 | Son Güncellenme:

İzmir’in ticaret ve yaşam merkezi olan Alsancak için harekete geçtiklerini vurgulayan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kalı, “Aynı anda 3 projeyi beğeniye sunacağız” dedi.

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a üç proje

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, MyWay Alsancak Deluxe projesinin ardından yeni adımlar attıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Kalı, satın aldıkları Ege Sağlık Hastanesi’nin yenilenmesi ve TRT arazisinde yapacakları AVM ve rezidansla birlikte, bölgede nitelikli, kaliteli konut ve sağlık yatırımı için düğmeye bastıklarını kaydetti.

140 büyük rezidans

Ege Sağlık Hastanesi’yle TRT arazisini tek proje gibi düşündüklerini açıklayan Kalı, “Toplamda 20 bin metrekarelik bir alan söz konusu.

Karşısında hastane yer alacak, bünyesinde ise avlu ve sokakları olan bir alışveriş merkezi olacak. Son derece şık mağaza ve kafelerin hizmet vereceği ticari alan da yer alacak. TRT arazisinde yıkım işleri bitti ve zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor. 8 katlı bir proje olacak. Projede 140 tane büyük rezidans yapılacak” diye konuştu.

İzmir’in simgesi

Haberin Devamı

Ege Sağlık Hastanesi’nin, İzmir’in simgelerinden biri olduğuna vurgu yapan Kalı, şu noktalara değindi:

“Ege Sağlık, İzmir için önemli bir marka ve insanlar için önemli hatıraları var. Orada doğan, şifa bulan birçok kişi var. Burayı İzmir’in bir anıtı olarak düşünüyoruz. Ege Sağlık Hastanesi’ni yıl başında hizmete açmayı planlıyoruz. Hastanede kısmi SGK anlaşması olacak. Onun dışında özel sigortayla birlikte VİP bir hastane hizmeti vereceğiz. Hastane 15 bin metrekare kapalı alana sahip ve içinde tüm branşlar olacak. Bölge için önemli bir ihtiyacı karşılayacak.”