Ege Göztepe 3 puanla dönecek

Göztepe 3 puanla dönecek

01.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de üst üste Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Medipol Başakşehir’e yenilerek hız kaybeden sarı kırmızılılar, bugün kendisi gibi üst sıraları hedefleyen Antalyaspor’a konuk olacak

Göztepe 3 puanla dönecek

Geçtiğimiz iki haftayı puansız kapatan Göztepe, Antalya’da çıkış arayacak. Antalya Stadı’nda Suat Arslanboğa’nın düdük çalacağı karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Konuk İzmir temsilcisinde, sarı kart cezalıları sağ bek Gassama ve stoper Titi’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan sol bek Adama Traore ile orta saha Atakan Antalyaspor’a karşı forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

‘İnancımız tam’

Antalya deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla giden Göztepe bu sezon dış sahada istediği skorları elde edemedi. Oynadığı 6 maçta sadece Trabzonspor’u 2-1 yenen sarı kırmızılılar, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa, Akhisarspor ve Erzurumspor müsabakalarını puansız tamamladı. Teknik Direktör Bayram Bektaş, “En iyi şekilde hazırlandık. Taraftarımızı mutlu edeceğiz” dedi.

Uçan Adamlar Beykoz’a hazır

Erkekler Süper Ligi 8. hafta erteleme maçında Adıyaman Belediyesi SK’ya yenilen Göztepe, Beykoz Belediyesi GSK ile yarın saat 14.30’da mücadele edecek. Antrenör Adnan Öztürk, “Bu maçı kazanmak istiyoruz. Göztepe olarak amacımız istediğimiz sonucu alabilmek. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.