Ege Göztepe’de hava tersine döndü

Göztepe’de hava tersine döndü

23.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Göztepe’nin Play-Off’ta sergilediği başarısız tabloyla sevenlerini kahrederken, sarı-kırmızılıların en önemli silahı olan taraftar gücü geri tepti, futbolcuların kabusu haline geldi.

Göztepe’de hava tersine döndü

Ortaya konan hedef ile takımın gücü birbirine paralel olmayınca taraftarlar tesis basıp, otobüs taşlamaya başladı. İzmir’deki karşılaşmalar takım için kabus gibi geçmeye başladı.

Buca keskin virajda
Lider Karabükspor’a evinde yenilerek büyük fırsat kaçıran, Altay’ı mağlup eden Adanaspor’la arasındaki puan farkı beşe inen Bucaspor, üst üste birbirinden zorlu üç maça çıkacak. Samsunspor’u 3-2 yenip Play-Off hesapları yapmaya başlayan Giresunspor’la pazar günü deplasmanda karşılaşacak Fırtına, daha sonra İzmir derbilerinde önce KSK, sonra Altay’la kozunu paylaşacak.

Akhisar gönül aldı
İskenderun’u 1-0 mağlup ederek dördüncü deplasman maçında üçüncü galibiyetini alan Akhisar Bld yeniden ikinci sıraya yükselirken, Teknik Direktör Atilla Özcan, “Geçen hafta sahamızda aldığımız Güngören Bld yenilgisini telafi ettik” dedi. Bu hafta yine deplasmanda T.Telekom, ardından Akhisar’da Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Özcan, “Bu iki maçı fire vermeden geçersek, liderlik için büyük avantaj elde ederiz” dedi.

Arkas-Halk Bankası
Ligde normal sezonu dördüncü tamamlayan Arkas, Play-Off’un ilk turunda Halk Bankası’yla eşleşti. Mavi-beyazlı ekip, Başkent temsilcisiyle ilk maçı 26 Mart Cuma günü deplasmanda oynayacak. Ligde 2 sezondur şampiyonluğa hasret olan Arkas, normal sezonda Halk Bankası’yla yaptığı maçları 3-1 ve 3-0’lık skorlarla kazandı. Genel Koordinatör Yaşar Ergün, “Turu geçersek yarı finalde F.Bahçe-M.Piyango galibiyle karşılaşacağız” dedi.

Alkışlar Özgener’e
TFF Başkanı Mahmut Özgener’in, gazeteci Çağatay Çağlar’ın kalp nakli ameliyatını gerçekleştiren Prof.Dr.Mustafa Özbaran başkanlığındaki Ege Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniği’ne hediye edilmek üzere gönderdiği 12 adet milli takım forması, bugün sahiplerini buluyor. İZVAK?Başkanı Erdoğan Tözge ile yönetim kurulu üyeleri, bugün 16.00’da Özbaran ve ekibini klinikte ziyaret ederek formalarını kendilerine takdim edecek.