Ege Göztepe'de parola 3 puan

Göztepe'de parola 3 puan

01.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Göztepede parola 3 puan

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup eden ve galibiyetle tanışan sarı kırmızılılar, bugün ligin ilk 3 haftasını puansız kapatan Aytemiz Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe galibiyetiyle moral bulan Göztepe, bugün deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Milli maç arasına moralli girmek isteyen sarı kırmızılılarda hedef 3 puan. Bahçeşehir Okullararası Stadı’nda Yaşar Kemal Uğurlu’nun düdük çalacağı karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Göztepe’de sakatlıkları süren stoper Kadu ve orta saha Atakan’ın yanı sıra ayak bileğinden sorun yaşayan yeni transfer golcü Sokol Cikalleshi, Alanyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Göz Göz’de cezası sona eren orta saha Andre Castro ise görev verilmesi halinde sahadaki yerini alabilecek. Sarı kırmızılıların İzmir’e getirdiği forvet oyuncusu Cameron Jarome’un ise kafileye dahil edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

‘İyi hazırlandık’

Teknik Direktör Bayram Bektaş, Fenerbahçe galibiyetiyle kara bulutları dağıttıklarını söyledi. Moral ve özgüvenlerinin yüksek olduğunu dile getiren genç teknik adam, “Milli maç arasına iyi bir şekilde girmek istiyoruz. Hafta içinde çok sıkı bir şekilde hazırlandık. Alanyaspor 3 maçını kazanamamış olabilir ancak bu kesinlikle rehavete kapılacak bir durum değil. Alanya iyi bir takım. Onlar da bizimle oynayacakları maça final gözüyle bakıyorlar. Biz ise sadece kendi işimize bakacağız. Kafamızda kurguladığımız sistemi en iyi şekilde sahaya yansıtıp, iyi bir futbolla 3 puanı almak istiyoruz” dedi. İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda kazanan çıkmadı. İzmir’deki randevu 3-3, Alanya’daki rövanş ise 1-1 berabere bitti.