Ege Göztepe'den Tim Matavz hamlesi

Göztepe'den Tim Matavz hamlesi

11.01.2020 - 02:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de transfer döneminde en az 3 oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını hızlandıran Göztepe, Sloven forvet Tim Matavz’ı gündemine aldı

Göztepeden Tim Matavz hamlesi

Süper Lig’de ligin ikinci yarısına yeni evinde oynayacağı Beşiktaş maçı ile başlayacak olan Göztepe, kadrosunu güçlendirmek adına adımlar atmaya devam ediyor. Eren Derdiyok’un kamp kadrosuna alınmamasının ardından forvet hattında çalışmalara başlayan sarı kırmızılılar, Hollanda’nın Vitesse takımında oynayan Tim Matavz için nabız yoklamaya başladığı öğrenildi. Vitesse ve oyuncuyla temasa geçen Başkan Mehmet Sepil’in olumlu dönüş aldığı ve transferi bitirmek için çalışmalarını yoğunlaştıracağı kaydedildi.

18 maçta 7 gol attı

Futbolculuk yaşamına ülkesinin Gorica takımında başlayan 30 yaşındaki golcü, Hollanda’da Groningen, PSV Eindhoven ve Vitesse, Almanya’da Augsburg ve Nürnberg ile İtalya’da Genoa ekiplerinde top koşturdu. Bu sezonun ilk yarısında Vitesse’de 18 maça çıkan Tim Matavz, 7 gol ve 4 asistle oynadı. Slovenya Milli Takımı’nda da 33 müsabakaya çıkan tecrübeli isim 9 kez fileleri sarstı. Göztepe, Matavz’ın yanı sıra Remy, Robinho ve Adebayor gibi yıldızlarla da ilgileniyor.

Esnaftan büyük ilgi

Göztepe’nin yapımında sona gelinen yeni mabedi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi için hazırlanan “Eve Dönüyoruz” bayraklarına bölge esnafı da büyük ilgi gösterdi. Dükkânlarını sarı kırmızılı bayraklarla donatan esnaflar, birliktelik mesajı verdi.