Ege GÖZTEPE'YE MİLLİ TESELLİ

GÖZTEPE'YE MİLLİ TESELLİ

05.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ilk iki maçta aldığı başarısız sonuçlarla şok yaşayan takımın beş futbolcusunun milli takımlara gitmesi, teselli oldu

GÖZTEPEYE MİLLİ TESELLİ


PTT 1. Lig’e üst üste gelen Kartalspor ve Samsunspor mağlubiyetleriyle başlamanın şokunu yaşayan Göztepe’nin futbolcuları çeşitli yaş gruplarında milli takımlara dağıldı. Sarı kırmızılı ekipte sezon başındaki kötü performansı ve gördüğü gereksiz kartlar nedeniyle eleştirilen Ali Kuçik A2 Milli Takımı’na seçilirken, Beşiktaş’tan alınan yeni transfer Furkan Şeker Ümit Milli, Halil U20, altyapıdan yetişen ve Göztepe camiasının çok şeyler beklediği genç kaleci Göktuğ ise U17 Milli Takım kampına gitti.

Haberin Devamı

Theo Weeks’e gündoğdu
Teknik kadronun gözden çıkarıp altyapıya gönderdiği Theo Weeks’e şans güldü. Liberya Milli Takımı’nın Malavi, Nijerya ve Gana maçlarında oynamak üzere ülkesine giden oyuncu, kendini göstermek için ter dökecek. Bu arada Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, milli maç nedeniyle lige verilen araya rağmen futbolculara ekstra izin vermedi. Samsunspor karşılaşmasının ardından 1 gün dinlenen sarı kırmızılı ekip, çalışmalara dün başladı.