Ege Günaydın Grup’tan dijital proje: Progo

Günaydın Grup’tan dijital proje: Progo

29.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Lojistik sektörünün güçlü kuruluşu Günaydın Grup ve New World Travel ortaklığıyla geliştirilen kişisel ulaşım asistanı uygulaması olan Progo, kurumsal alandaki dijital ulaşım açığını kapatıyor.

Günaydın Grup’tan dijital proje: Progo

Progo ile ilgili bilgi veren Günaydın Grup Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, hem kişisel, hem de kurumsal tüm alanlarda bir dijital dönüşüm yaşandığını ve lojistik sektörünün de bu dönüşüme ayak uydurduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

10 milyonluk yatırım

Progo olarak ulaşım hizmetlerinde dijital dönüşümü başlattıklarını söyleyen Günaydın, hedeflerinin yalnız Türkiye’de değil tüm dünyada dijital taşımacılığın lideri olmak olduğunu söyledi.

Erol Günaydın, “İş modellerimizi teknolojiye uyum sağlayan değil, mükemmeli yaratan çağdaş teknolojileri kullanan modeller yapmak için yeniden tasarladık. Yaklaşık 10 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz bu projemizle günde ortalama 300 hizmet sağlamaya başladık ve bu rakam her geçen gün artıyor” diye konuştu.

Günaydın, “Progo, planlı yolculuğu herkes için ulaşılabilir, ekonomik ve kolay kullanımı; web, IOS ve android platformları aracılığıyla kişinin kapısına kadar getiriyor” diye konuştu.