Ege 'Güven kültürü yarattık'

'Güven kültürü yarattık'

02.05.2021 - 12:33 | Son Güncellenme:

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü programa katıldığı ilk yılda Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yer aldı.

Güven kültürü yarattık

Ege Bölgesi’nin görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, sahip olduğu çalışma kriterleri, insan kaynağına yaptığı yatırımları ve yenilikçi kurumsal uygulamaları ile Great Place to Work® En İyi İşverenler Listesi’nde yer almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Tüm Türkiye’ye hizmet götüren görevli elektrik tedarik şirketi olarak 5 milyonun üzerinde müşteriye, yaklaşık 20 milyon kişiye hizmet veren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, 60’tan fazla ülkede iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda hizmet veren Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü programa katıldığı ilk yılda Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Odağında insan var

Zorlu pandemi sürecinde insanı odağa alıp değişen koşullara ayak uydurduklarını ve hem ekibin hem de müşterilerinin sağlığını ön planda tuttuklarını ifade eden Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, “Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışan odaklı faaliyetlerimiz ve yenilikçi uygulamalarımızla yüksek güven kültürümüzü güçlendirdik. Yeniliklerimizi sahiplenen değerli çalışanlarımızla birlikte özverili çalışmalarımızın sonucunda bugün ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne girmenin gururunu yaşıyoruz. Bu başarı, tüm Aydem Perakende ve Gediz Perakende Ailesi’nin” diye konuştu.