Ege ‘Güzel bir bahçe yaratacağız’

‘Güzel bir bahçe yaratacağız’

12.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Towerlife Perakende Lokasyon Ve Marka Danışmanlığı kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Selen Deniz, iş dünyasındaki başarısını siyasete taşımaya hazırlanıyor.

‘Güzel bir bahçe yaratacağız’

CHP’den Güzelbahçe Belediye Başkan aday adayı olan Deniz, Güzelbahçe’yi adına yakışan bir güzel bahçeye çevirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şu an 53 firmaya danışmanlık yapan ve İzmir Ticaret Odası (İTO) İş Kadınları Konseyi’nin projelerinde de aktif şekilde yer alan Deniz, CHP’nin kadın belediye başkan aday adayları arasındaki en genç isim olarak öne çıkıyor. İlçedeki mahalle muhtarlarını ziyaret eden Deniz, sosyal belediyecilik anlayışında, yerel sorunların belirlenmesi ve çözülmesinde muhtarların kilit rol oynadığını ifade etti. Deniz, “Muhtarlarımızın ihtiyaçlarını ve sorunlara karşı çözüm önerilerini dinlemek benim için çok önemli. Bir ilçenin kalkınmasında derneklerin, STK’ların, muhtarlıkların ve resmî kurumların ahenkle çalışması gerek. Adına yakışır Güzelbahçe’yi hep birlikte kuracağız” dedi.

Haberin Devamı

İŞ DÜNYASINDA SAYISIZ BAŞARI

Selen Deniz, Genç Liderler ve Girişimciler Derneği ile Adana Amerikan Konsolosluğu tarafından 2017 yılında düzenlenen ‘Southeast Business Woman’s Summit’ etkinliğinde ‘Marka Franchise’ kategorisinde ‘Türkiye’nin En Başarılı İş

Kadını’ seçildi. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de adından söz ettiren Deniz, Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği İzmir şubesinin (ERDODER) kurucuları arasında yer alıyor. Deniz, en son ‘Işık Menüsü adını’ verdiği görme engellilere yönelik projeyle, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Kurumsal Sosyal Sorumluluk Büyük Ödülü’ne de aday gösterildi.

Türkiye genelinde yayınlanan Franchise Market Türkiye dergisinin de imtiyaz sahibi olan Selen Deniz, tek çocuğu olan Karen Deniz’in adıyla kurduğu Karen Basın Yayın şirketiyle yayıncılık sektöründe de aktif rol alıyor. Türkiye’nin önde gelen gazetelerinden birinde köşe yazarı olan Deniz, Marka Portresi köşesinde Türkiye’nin önde gelen şirketlerini okuyucuyla buluşturuyor.