Geri Dön

Halkın sağlığını gözetiyoruz

Denizli Fırıncılar Odası ve Denizli Lokantacılar Odası üyesi esnaflar, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitimde bir araya geldi.

Halkın sağlığını gözetiyoruz

Her iki odanın üyelerine, 5996 sayılı “Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu” ile, gıda maddelerinin üretim, sunum ve satışının yapıldığı her türlü işletmede, ürünlerin içeriğini belirtir etiket kullanımı zorunluğu üzerine bilgilendirme yapıldı. Halkın boğazından geçen her lokmanın sağlıklı olmasından sorumlu olduklarını belirten Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, “Gerek lokantalarımız gerekse fırınlarımızın, bir yandan vatandaşın sağlığını gözetirken, diğer yandan çevrenin korunması için gerekli tedbirleri alarak çalışacağına güvenim tam” diye konuştu.

Milliyet'te Haftanın Özeti (3 Temmuz 2020)İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan başlıkları...

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber