Ege Hastalığının adını işyerine verdi

Hastalığının adını işyerine verdi

11.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gıda Mühendisi olan Burak Ceylan, 1997 yılında gıda sektöründe faaliyet gösterirken geçirdiği “Gullian Bare” isimli kas hastalığı sonucu 2004’de işini devretti.

Hastalığının adını işyerine verdi

Ceylan; uzun süre mücadele ettiği hastalığı yenerken, kendisine hastalığıyla aynı adı taşıyan Bare Spor şirketini kurdu. Genç işadamı hastalığının ardından işdünyasındaki mücadelesinde de başarı kazandı.

Tanınmış markalar
Adım attığı perakende spor ayakkabı sektöründe ilerliyor. Alsancak Converse Shop’un yanında, Forum Bornova ve Ege Park Mavişehir Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren Shoebox mağazalarıyla hızlı bir ivme yakalayan Ceylan, Nike, Camper, Lacoste, Tommy Hilfiger, Diesel, Converse, Onitsuka Tiger, Cat, Lumberjack, Keds gibi dünyaca ünlü markalarla iddialı olduklarını söyledi. .

Haberin Devamı

Yaşam mücadelesi işte başarı getirdi
Girişimci Burak Ceylan, şık ve rahat tasarımlı günlük spor ayakkabı konseptini kurarken rahat ve kaliteli ayyakkabının sağlıklı bir yaşam için çok önemli olduğu teziyle yola çıktığını belirten Ceylan, rahatlık testlerini çoğu zaman kendisinin yaptığını belirtiyor.