Ege Haydi çocuklar Süper Lig’e!

Haydi çocuklar Süper Lig’e!

06.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig’de müthiş bir seri yakalayan Altınordu, ilk 2 yarışına ortak oldu. Süper Lig yolunda iddialı konumda olan İzmir ekibinde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Hedefimiz belli, elimizden geleni yapacağız” dedi

Haydi çocuklar Süper Lig’e

TFF 1. Lig’de evinde bu maçla birlikte küme düşmesi kesinleşen Eskişehirspor’u 6-3 yenen Altınordu, müthiş bir seri yakaladı. Son olarak ikinci yarının ilk maçında Menemenspor’a 4-2 yenilen kırmızı lacivertliler, ardından 7 galibiyet ve 3 beraberlik alarak direkt ilk 2 yarışına ortak oldu. İzmir ekibi bitime 6 maç kala ikinci sıradaki Yılport Samsunspor’la arasındaki 2 puanlık farkı korurken, lider GZT Giresunspor’la puan farkını 5’e indirdi. Altınordu’da Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın, “Süper Lig’e çıkarsak parayı alıp tekrar düşeceğiz” cümlesi çok eleştirilse de Altınordu bu sene Süper Lig hedefine ulaşarak İzmir’in bu ligdeki ikinci temsilcisi olma yolunda kararlı bir şekilde adım atıyor.

Haberin Devamı

‘Zoru başardık’

Son 7 yıldır yer aldığı ligde ilk kez Süper Lig yarışında bu kadar iddialı konumda olan İzmir ekibinde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, kalan 6 maçta ellerinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceklerini söyledi. Eroğlu, “Eskişehirspor karşısında golleri erken bulmamız maçı kopardı. İkinci yarı değişikliklerden sonra oyunda bir düşüş yaşadık ve kalemizde golü gördük. Son 6 maç öncesi bu maçı kazasız geçmek önemliydi. Zor görünen karşılaşmayı kazandık, mutluyuz” diye konuştu.