Ege Haydi Göztepe, göster gücünü Ankara’yı fethet gel

Haydi Göztepe, göster gücünü Ankara’yı fethet gel

10.09.2017 - 05:22 | Son Güncellenme:

Trabzonspor galibiyetiyle lige yumruğunu vuran sarı kırmızılı ekip, bugün Başkent’te saat 17.00’de Osmanlıspor’a konuk olacak

Haydi Göztepe, göster gücünü Ankara’yı fethet gel

Süper Lig’de ilk 3 haftayı 4 puanla tamamlayan Göztepe, bugün, henüz galibiyeti bulunmayan düşme hattındaki Osmanlıspor’a konuk olacak. Ankara Osmanlı Stadı’nda Suat Arslanboğa’nın düdük çalacağı müsabaka saat 17.00’de başlayacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan stoper Emrecan ile golcü Ömer Şişmanoğlu forma giyemeyecek. Ghilas’ın da oynayıp oynayamayacağı maç saatinde netleşecek. Yaklaşık 1000 Göztepe taraftarının da stattaki yerini alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Tuna, çok iddialı

Teknik Direktör Tamer Tuna, Osmanlıspor’un zor bir deplasman olduğunu söyledi. Önceki hafta Trabzonspor galibiyetiyle çıkışa geçtiklerini belirten genç teknik adam, “Amacımız Ankara’dan galibiyetle dönüp seri başlatmak. Rakibimiz de bizimle oynayacağı karşılaşmaya çıkış noktası olarak bakıyor. Çok dikkatli olup sahadan istediğimiz skoru alacağız” yorumunu yaptı. Göztepe’nin son transferi stoper Milos Kosanovic’in de kafileyle birlikte Başkent’e götürüldüğü, ancak 27 yaşındaki futbolcunun müsabakaya yedek kulübesinde başlayacağı ifade edildi.