Ege Hizmetler durmuyor

Hizmetler durmuyor

02.05.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediyesi, tam kapanma dönemini fırsata çevirdi. Altı personele drone pilotluğu eğitimi verildi. Temizlik İşleri ekipleri de temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yürüttü

Hizmetler durmuyor

Vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmek için kurum içi eğitime ve teknoloji kullanımına büyük önem veren Kuşadası Belediyesi, son olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeline drone olarak adlandırılan insansız hava aracı eğitimi almasını sağladı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmış yetkili bir kurum olan Akademi 22 Eğitim Danışmanlık’ın verdiği eğitime katılan personelden üçünün kadın olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Sokaklar temizlendi

Başkan Ömer Günel, “Tüm birimlerimizde eğitim ve teknoloji en üst seviyede kullanarak hizmetlerimizde uluslararası standartlarda yerine getirmeyi hedefliyoruz. Altı kişiden üçünün kadın olması onlara güvenimizin göstergesidir” dedi. Öte yandan Kuşadası Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma dönemini fırsata çevirdi. Temizlik ekipleri, temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yürüttü. Doğaya zarar vermeyen temizlik ürünleri kullanıldı.