Ege İlahi Güzellik turlarına başladı

İlahi Güzellik turlarına başladı

06.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

2005 yılından bu yana Arkas Holding ortaklığıyla Türkiye’de faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük kruvaziyer şirketi MSC Cruises’un 10 gün önce Marsilya’da denize indirilen gemisi MSC Divina Türkiye çıkışlı turlarına başladı.

İlahi Güzellik  turlarına başladı

İzmir ve İstanbul’dan her hafta hareketle gerçekleştireceği Ege & Adriyatik turu , Dubrovnik, Venedik, Bari, Katakolon, İzmir ve İstanbul rotasını izliyor. MSC Divina İzmir’e ilk uğrağını yaptı. Arkas Holding Turizm Koordinatörü Nurdoğan Evliya’nın açılış konuşmasının ardından geminin kaptanına plaket takdim edildi. Evliya “MSC olarak ilk sene İstanbul ve İzmir’den binen toplam 1.500 Türk yolcuyu gemilerimizde ağırladık. 7 yılda yolcu sayımızı 10 katına çıkardık. 2012 hedefimiz 16 bin yolcu” bilgisini verdi.

Haberin Devamı

İsviçreli turizmciler İzmir’i tanıtacak

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Konak Belediyesi ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), İsviçreli tur operatörlerini konuk etti. Turizm elçileri, İzmir’e hayran kaldı. ETİK Başkanı Mehmet İşler’in ebruli motifli plaket takdiminin ardından İsviçreli heyet üyeleri İzmir’i İsviçre’de tanıtacaklarını ve kent hakkında değerli bilgiler edindiklerini belirtti.

İZMİR DHA