Ege İnananlar daima kazanır!

İnananlar daima kazanır!

10.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Misli.com 3. Lig Play Off çeyrek final ilk maçında deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’la 1-1 berabere kalan ve yarı final için umutlanan Bucaspor 1928, bugün rövanş karşılaşmasına evinde çıkacak. Yeni Buca Stadı’nda Caner Ak’ın düdük çalacağı karşılaşma saat 20.30’da başlayacak

İnananlar daima kazanır

İzmir Milliyet - Misli.com 3. Lig Play Off çeyrek final ilk maçında deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’la 1-1 berabere kalan Bucaspor 1928, bugün rövanş müsabakasında evinde sahaya çıkacak. Yeni Buca Stadı’nda Caner Ak’ın düdük çalacağı karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Sarı lacivertlilerde sakatlığı süren Eycan maçta forma giyemeyecek. Ev sahibi Bucaspor 1928 her türlü galibiyet ve golsüz beraberlik halinde adını yarı finale yazdıran taraf olacak. Arnavutköy Belediyespor galibiyet, 2-2 ve üzeri beraberlik durumunda tur atlayan taraf olacak. Karşılaşma 1-1 sona ererse eşleşmenin galibi uzatma dakikalarında ya da seri penaltı atışlarında belli olacak.

Haberin Devamı

‘Bu fırsatı mutlaka kaçırmayacağız’

Bucaspor 1928’de Başkan Cihan Aktaş, 2. Lig için kararlı oldukların belirtti. Takımın Play Off’a odaklandığını dile getiren Aktaş, “Oyuncularımıza ve teknik ekibe çok inanıyorum. Sezon başından bu yana iyi oynuyoruz. Bu fırsatı kaçırmayacağız” diye konuştu. Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ise, sakinliklerini koruyup ellerindeki avantajı kullanacaklarını söyledi. Balcıoğlu, “Evimizde kazanıp yarı finale adımızı yazdıracağız. Sezon bayından bu yana hedefimizden sapmadık. Önce yarı final ardından da finalde gerekeni yapıp Play Off’tan kupaya uzanacağız” dedi.