Ege İş dünyası, İzmir’i ve Kemalpaşa’yı konuştu

İş dünyası, İzmir’i ve Kemalpaşa’yı konuştu

01.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi tarafından Kemalpaşa Bölgesi Tanışma ve İstişare toplantısı düzenlendi.

İş dünyası, İzmir’i ve Kemalpaşa’yı konuştu

Ramada Oteli’nde düzenlenen toplantıya Kemalpaşa Kaymakamı Kemal Kızılkaya ve Kemalpaşa bölgesinde bulunan iş dünyası temsilcileri katıldı. MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “11 bini aşkın üye, yurt içinde 86 ve yurt dışında 68 farklı ülkede 181 nokta ile faaliyet gösteren dünyanın en geniş, en etkin STK kuruluşuyuz. Bu akşam da Kemalpaşa bölgesinde bulunan üyelerimiz ve dostlarımızla bir aradayız. Önümüzdeki dönemde diğer bölgelerde de toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Fuar Kasım’da

17. MÜSİAD Expo & 22. Uluslararası İş Forumu (IBF) toplantısı hakkında da bilgi veren Ülkü, “21 - 24 Kasım 2018 tarihleri arasında, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde fuarımız kapılarını dünyaya açacak. Bir önceki fuarımıza, 848 yerli ve yabancı firma ve 124 ülkeden toplam 7.000’in üzerinde yabancı işadamı katıldı. Fuar’da aynı zamanda yerli ve yabancı satın alma heyetlerinin katılımıyla (B2B) ikili iş görüşmeleri yapıldı” dedi.

MÜSİAD İzmir Şubesi’nin faaliyetleri hakkında sunum yapıldı, katılımcılar da görüşlerini aktardı.