Ege İstanbul Fatihleri

İstanbul Fatihleri

02.03.2021 - 00:01 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de Başakşehir ve Fenerbahçe’nin ardından Kasımpaşa’yı da uzun zaman sonra dize getiren Göztepe, 2 sezon aranın ardından üç maçlık bir seri yakaladı. Halil Akbunar asistlerine devam ederken, Ndiaye attığı golle takımın en skorer ismi oldu, sarı kırmızılılar büyük sevinç yaşadı

İstanbul Fatihleri

Spor Toto Süper Lig’de iç sahada Medipol Başakşehir’i 2-1, deplasmanda Fenerbahçe’yi 1-0 yenen ve ardından 62 sene sonra Süper Lig’de Kasımpaşa’yı 1-0’lık skorla deviren Göztepe, büyük mutluluk yaşadı. Art arda üç maçı da kayıpsız atlatan sarı kırmızılılar, 2 senedir bu istatistiğe ulaşamamıştı.

Haberin Devamı

En son 2018-2019 sezonunun 5, 6 ve 7. haftasında üç maç kazanan Göz Göz, Kayserispor, Trabzonspor ve Konyaspor karşısında üç puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı. O tarihten bu yana en fazla 2 maç üst üste yüzü gülen Göztepe, bu seriyi Teknik Direktör Ünal Karaman önderliğinde tattı. Perşembe günü Alanyaspor deplasmanına çıkacak olan İzmir temsilcisi, galibiyetlere devam ederek dördüncü maçından da galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Asist Halil’den gol Ndiaye’den

Göztepe’nin golcü oyuncusu Cherif Ndiaye, Kasımpaşa karşısında takımının tek sayısını atan isim oldu. Halil’in asistinde topu ağlara yollayan 25 yaşındaki sanrfor, bu sezon 8. golüne ulaştı. Takımın ligde en skorer oyuncusu konumuna gelen Ndiaye, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, MKE Ankaragücü (2), Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor (2) ve Kasımpaşa maçlarında takımını sırtladı. Öte yandan Göztepe’de yıldızını parlatan Halil Akbunar da 7. asistine imza attı. 7 kez de skor üreten Halil, Fenerbahçe, Hes Kablo Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray, İttifak Holding Konyaspor, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa müsakalarında asist yaparak büyük katkı sundu.