Ege İyilik elçisi

İyilik elçisi

30.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Karadenizli sanatçı Ceyhun Şişmanoğlu’nun İzmir’de 95.4 frekansında Ege Karadeniz FM’de hafta içi 16.00-20ç00 saatleri arasında yaptığı “Yayla Havası” isimli programı iyilik hareketine dönüştü.

İyilik elçisi

Karadenizli sanatçı Ceyhun Şişmanoğlu’nun İzmir’de 95.4 frekansında Ege Karadeniz FM’de hafta içi 16.00-20ç00 saatleri arasında yaptığı “Yayla Havası” isimli programı iyilik hareketine dönüştü. Şişmanoğlu, 33 yıldır yaptığı radyo programlarında dev bir iyilik ordusu kurdu. Binlerce ihtiyaç sahibiyle, hayırseverleri buluşturdu. Ramazan boyunca binden fazla yardım kolisini Nermanoğlu Hafriyat sahibi Gökhan Nermanoğlu ve diğer iş insanlarının katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı.
Şişmanoğlu, “2 yıldır ameliyat bekleyen 2 down sendromlu yavrumuzu Behçet Uz Çocuk Hastanesi Başhekimi Profesör Behzat Özkan tarafından ameliyat ettirip sağlığına kavuşturduk. Son olarak kalp nakli bekleyen bir çocuğumuza daha rahat nefes alması için cihazını ulaştırdık. 900 çocuğu giydirmek için bir kampanya başlatacağız” dedi. l